Fontos információ: Az oldalunk átalakítás alatt van.

Céginfó

üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó üzlet fotó

A Mezora Design Kft 2010-ben megnyitott fürdőszoba és konyha stúdiójával új színt és stílust kíván meghonosítani a hidegburkolat és konyhabútor értékesítésének hazai piacán.

Értékesítőink és a tulajdonosi kör több évtizedes szakmai tapasztalatát szeretné kamatoztatni a leendő vásárlói megelégedettségére.

Termékeinket a magas minőségű és esztétikai igényeket maximálisan kielégítő olasz és spanyol gyártóktól közvetlenül importáljuk.
A bemutatott hidegburkolatok körében a hagyományos lapburkolatoktól kezdve az exkluzív, különleges luxus csempék és greslapok is megtalálhatóak. A burkolatokon kívül üzletünkben megrendelhetők még mindazon termékeket, melyek egy fürdőszoba vagy konyha kialakításához szükségesek (mosdók, kádak, bútorok, csaptelepek, zuhany üvegfalak, zuhanytálcák, bútorok, kiegészítők).

A nemzetközi piacon nagy gondossággal kiválasztott magas minőségű olasz ELMAR konyhabútor gyár tervezői a magas fokú minőség és új formák mellett, olyan egyedi műszaki megoldásokat kínál, melyben figyelembe veszik a helykihasználtság fontosságát is. Így olyan mozgatható, valamint süllyesztett munkaasztalokat alkottak, amelyet más gyártóknál nem találhatóak meg.

Mielőtt vásárlásáról döntene, mindenképp jöjjön el hozzánk.