Fontos információ: Az oldalunk átalakítás alatt van.

Választhatsz stílust

Termékek

Hidegburkolat

HIDEGBURKOLAT

A MELODY csempecsalád jellemzője az élénk magasfényű színek, ugyanakkor a rejtett kifinomult csillogó dekorációk. Rendkívül elegáns, igényes burkolat.

Ugrás a lap tetejére
Szaniter

SZANITER

Jazz termékcsalád a múlt századot idéző hangulata, egyedi megjelenése teszi különlegessé. Retró stílus jegyek keverve a modern elemekkel. Egy elegáns fürdőszobát alakíthat ki a fekete-fehér és a piros színek kombinációjával.

Ugrás a lap tetejére
Csaptelep

CSAPTELEP

TREEMME
Treemme Rubinetterie egy dinamikusan fejlődő olasz csaptelepeket és fürdőszoba kiegészítőket gyártó cég. A folyamatos fejlődés, és a siker alapja a jelentős beruházások a kutatás és fejlesztés területén, valamint a kiváló designerek munkája.
A garantált magas minőségű olasz csaptelep tökéletes választás lehet az igényes vásárlók részére.
Daniel Rubinetterie SpA egy olasz csaptelep gyártó cég, melynek neve 1985 óta egyet jelent a kutatással, tervezéssel, minőséggel és eleganciával. A Daniel csaptelepek kizárólag a legjobb minőségű anyagokból és alkatrészekből készülnek. A hagyományos csaptelepekről közel húsz éve nyitottak az igényes designet kedvelő vásárlók felé, nagy figyelmet fordítva a csaptelepek minden részletére.
Ennek egyik legújabb példája a DIVA csaptelep család, mely az elegáns modernizmusával egy új gyönnyszem az olasz design piacán.

Ugrás a lap tetejére
Fürdőszobabútor

FÜRDŐSZOBABÚTOR

Több mint 60 éves magas minőségű fürdőszobabútor gyártásának köszönhetően vált a SALGAR név a fürdőszobabútor gyártók vezető cégévé Spanyolországban. A magasszintü gyártástechnológia, tervezés, anyaghasználat, minőség méltó képviselője.

Fürdőszoba bútorainak széles választékát megtekintheti bemutatótermünkben, melyeknek kombinálhatósága a legigényesebb ügyfeleink számára is fürdőszoba bútorának egyedi megoldását jelentheti.

Az olasz Tarrini csoport 1987 óta van jelen a minőségi fürdőszoba bútor gyártásának piacán. Fürdőszoba bútor kínálatában megtalálható a klasszikus vagy rusztikus, modern és minimalista, stílus.

Ugrás a lap tetejére
Zuhanykabinok, zuhanytálcák

ZUHANYKABINOK, ZUHANYTÁLCÁK

A fürdőszoba a nyugalom és az érzékiség reprezentatív helyévé válik. Egy olyan hellyé, ahol a Kaldewei segítségével megvalósíthatjuk álmainkat, ahol testi és lelki felüdülést találhatunk. A fejlődés iránya az extravagáns, gyakran szabadon álló, funkcionális kiegészítőkkel felszerelt kádak, és a padlóval egyszintű zuhany felé mutat, melyet a helyiségben szabadon állva építenek be, és melyek nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak. 2009-ben a vállalat a CONOFLAT-tel világpremiert ünnepelt. A CONOFLAT az első padlóval egyszintű zuhanytálca zománcozott lefolyófedéllel. Nem véletlenül tüntették ki a Kaldewei-t 2010-ben az "évszázad márkája"

Ugrás a lap tetejére
Konyhabútor

KONYHABÚTOR

A nemzetközi piacon nagy gondossággal kiválasztott magas minőségű olasz ELMAR konyhabútor gyár tervezői a magas fokú minőség és új formák mellett, olyan egyedi műszaki megoldásokat kínál, melyben figyelembe veszik a helykihasználtság fontosságát is. Így olyan mozgatható, valamint süllyesztett munkaasztalokat alkottak ami más gyártóknál nem található meg.

Ugrás a lap tetejére
Windisch - Spanyol fürdőszobakiegészítők

WINDISCH - SPANYOL FÜRDŐSZOBAKIEGÉSZÍTŐK

Ha különlegesre vágyik!
Windisch cég egy spanyol családi vállalkozás, mely 1934 óta a legmagasabb minőségi igényeket elégíti ki az elegáns, luxus fürdőszoba kiegészítők piacán. Tapasztalatuk és professzionalizmusuk magukért beszél, ha megtekintik különleges fürdőszoba kiegészítőit.

Folyamatosan fejlesztik kínálatukat, egyedi kézi munkával készült Swarovski kristály-sorozatuk párját ritkító. Választható akár 24 karátos arany bevonattal is. Csak a legmagasabb minőségű alapanyaggal dolgoznak szigorú ellenőrzés mellet. Munkájuk során a vörösréz műalkotássá alakul át.

Kiváló ajándék lehet bármely alkalomra.

Ugrás a lap tetejére