Fontos információ: Az oldalunk átalakítás alatt van.

Okay Swarovski Csaptelep

Okay Swarovski csaptelep
Egy igazán luxus csaptelep, amit újdonságként ajánlunk Önöknek.

Tekerős gombokkal felszerelt csaptelepek kaphatók króm és arany színben. Amennyiben szeretnék a csaptelepet különlegesen exkluzívvá varázsolni, megrendelhető eredeti SWAROVSKI kristállyal készített változatban is.

Ez a csaptelep család teljes szériában kapható, mint mosdó csaptelep, bidé csaptelep, kádtöltő csaptelep akár a kádperem szélére szerelve vagy a kádtöltő csaptelep és a mosdó csaptelep fali változatban is.

Az olasz tervezők hogy a luxus fürdőszoba csaptelepek a fürdőszoba kiegészítőkkel is teljes összhangban legyenek, megtervezték a csaptelepekhez a saját saját exkluzív fürdőszobai kiegészítőiket is Swarovski kristállyal. Így a szappantartótól kezdve a törölköző tartókon keresztül a csaptelepek és a fürdőszoba kiegészítők teljes harmóniát mutatnak. Már csak a csempét, padlólapot, szanitereket, fürdőszoba bútorokat, zuhanyzót és kádat kell hozzá kiválasztani.

okay_swarovski_05 okay_swarovski_14 okay_swarovski_03 okay_swarovski_07 okay_swarovski_10 okay_swarovski_09 okay_swarovski_12 okay_swarovski_08 okay_swarovski_06 okay_swarovski_01 okay_swarovski_11 okay_swarovski_13 okay_swarovski_02 okay_swarovski_04